cases

Tecjobz

‘Sjette geven’, dankzij de juiste ondersteuning

Tecjobz is een jonge rekruterings-partner, gespecialiseerd in technische profielen.
Iedere dag geven ze het beste van zichzelf om die pérfecte match te vinden tussen werknemer en werkgever.

“Door omstandigheden moesten we op zoek naar een nieuwe IT-partner.”, vertelt Davy Derammelaere, co-founder van Tecjobz. “Vestatech heeft ons op zeer korte termijn uit de nood geholpen tijdens onze opstart.”
Tecjobz kon bij ons terecht voor een totaaloplossing op vlak van IT-infrastructuur, VOIP en Cloud-toepassingen. Op die manier kunnen alle medewerkers op een gebruiksvriendelijke manier aan de slag. Op kantoor én op verplaatsing!

“Als groeiend bedrijf is het heel belangrijk om op een betrouwbare IT-partner te kunnen rekenen. Dankzij de goede service, ook buiten de kantooruren, kunnen we met een gerust gemoed ‘Sjette geven’.”

Als vaste IT-partner bieden we Tecjobz dag én nacht ondersteuning. Bovendien zijn we proactief bezig met de veiligheid online én offline. Met de installatie van een Ajax alarmsysteem zijn ze meteen op de hoogte van brand of inbraak.

Als kers op de taart verzorgden we de installatie van de digital signage. Zo krijgt het kantoor een moderne uitstraling en verbetert de zichtbaarheid vanop straat.

https://www.tecjobz.be/