+32 (0)51 495 550 receptie@vestatech.be

compass icon

SCHOLEN 

 

Voor elke school staan veiligheid en privacy voorop. Bovendien wordt het onderwijs steeds digitaler georganiseerd. Een stabiel netwerk en een performante infrastructuur zijn van het allergrootste belang om je pedagogisch project op een kwalitatieve manier uit te voeren.

Ontdek deze diensten
Home 5 Scholen

WAT HEEFT VESTATECH
TE BIEDEN?

Veiligheid van data en gebouwen

Maximale bescherming van je leerlingen en gegevens

Vlotte communicatie

Makkelijk digitaal lesgeven, evalueren en samenwerken

Ondersteuning op maat

Met élke vraag kun je bij ons terecht

CONTACTEER THOMAS

thomas@vestatech.be
+32 51 495 550

smt2 message icon

VEILIGHEID VAN
DATA EN GEBOUWEN

Security en back-ups

Scholen beschikken over gevoelige data van hun leerlingen. Daarom is security  van het grootste belang voor een veilige schoolomgeving. We volgen voor jouw school de security-updates nauwgezet op en zetten een firewall op om het risico op lekken te minimaliseren. Bovendien zetten we het netwerk redundant op, zodat je geen gegevens kunt kwijtspelen.

Controle over wie de school betreedt

Via een systeem van toegangscontrole kunnen enkel bevoegde personen het schoolterrein betreden. Wie geen badge heeft, komt er niet zomaar in.

STABIELE,
PERFORMANTE OMGEVING

Verbinding waar je op kunt rekenen

Een betrouwbaar netwerk legt de basis voor een vlotte werking van het leerkrachtenteam. Tijdens een drukke lesvoormiddag wil je écht niet dat je internetverbinding wegvalt.
We monitoren proactief alle lopende processen en garanderen op die manier dat de lessen continu kunnen blijven doorgaan. Elke potentiële hapering of vertraging vangen we op.

Licenties voor de juiste personen

Dankzij onze managed services beheren we bovendien alle softwarelicenties. Een stagiair of een interimkracht aan het werk op school? Je kunt precies die toegangen verlenen die je wilt openstellen voor deze collega’s. Weigert de printer dienst? Contacteer ons en we lossen je probleem meteen op. Jij kunt focussen op je lessen en leerlingen.

COMMUNICATIEHULPMIDDELEN

COMMUNICATIE-HULPMIDDELEN

Steeds meer online werken

Leerkrachten gaan steeds vaker digitaal aan de slag. Vlot online vergaderen of documenten delen met een collega-leerkracht of de directie? Rapporten opstellen in Excel, toetsen opmaken in Word? Het kan allemaal via Microsoft Teams.

De juiste materialen aankopen

De juiste keuze maken wat laptops voor het ICT-lokaal betreft? Een nieuwe printer nodig? Of je bent toe aan de aankoop van nieuwe smartboards voor je klassen? VestaTech ondersteunt je in het maken van ene onderbouwde beslissing.

Vlotte telefonie

Zoek je daarnaast ook een professionele telefonie-oplossing? Dankzij VoIP (Voice over IP) bespaar je als school op je telefoonfactuur en geniet je gegarandeerd van een heldere en snelle telefoonverbinding.

ONDERSTEUNING
OP MAAT

Ben je nog op andere vlakken zoekende? Worstel je met vragen of problemen waarvoor je zelf geen oplossing vindt? Met letterlijk élke vraag kun je bij VestaTech terecht. Zo kunnen we bijvoorbeeld zorgen voor opleiding en training voor beginnende of oudere leerkrachten of kunnen we je huidige IT-infrastuctuur in kaart brengen en screenen via een audit . Mocht dat nodig zijn, dan kunnen we ook via outsourcing  een ICT-coördinator ter plaatse op school laten werken. Neem gerust contact op en we bespreken wat je precies nodig hebt. 

NOG NIET GEVONDEN WAT JE ZOEKT?
WE DENKEN GRAAG MET JE MEE!

Starters

Zelfstandigen

KMO's

Enterprise

Openbare besturen

Scholen