+32 (0)51 495 550 receptie@vestatech.be
Home 5 Project 5 Heuvelzicht

HEUVELZICHT

“Veiligheid en privacy zijn cruciaal voor de werking van de school!”

Bescherming van gevoelige informatie

Heuvelzicht is een school voor Buitengewoon Onderwijs Type 2. Met hun team bieden ze onderwijs aan op maat van elk van hun leerlingen. Daarbij begrepen de directie en het schoolbestuur al snel dat IT belangrijk is voor hun leerlingen en teamleden.

Onze aanpak steunt op 4 pijlers: veiligheid, support, monitoring en telefonie. We verzorgen het beheer van de firewall én endpoint security. Gevoelige informatie over de school en de leerlingen wordt zo altijd beschermd en gemonitord.

Ondersteuning voor de IT-coördinator

Om een goede werking te garanderen, kan Heuvelzicht te allen tijde rekenen op support. Implementaties en complexere problemen worden via first-line support opgevolgd. Daarvoor kunnen ze op ieder moment bij ons terecht.

Proactieve aanpak

We wachten niet tot een probleem zich voordoet. Regelmatig voeren we onderhoud uit op de workstations en servers. Security-updates worden nauwgezet opgevolgd én het netwerk is redundant opgezet.

VoIP als extra zekerheid

In overleg werd een professionele telefonie-oplossing gekozen met tal van extra’s functies. Zo kunnen leerkrachten met een druk op de knop bijstand vragen van directie of paramedische teams. Dankzij de omschakeling van de analoge lijn naar VoIP besparen ze trouwens 50% op hun telefoonfactuur. Mooi meegenomen!

Bovendien geniet Heuvelzicht van de goedkopere Office 365-licenties voor alle personeelsleden, dankzij ons statuut als Microsoft Education Partner.

CONTACTEER ONS VOOR GRATIS ADVIES

Starters

Zelfstandigen

KMO's

Enterprise

Openbare besturen

Scholen

Audit

Infrastructuur

Netwerk

Telefonie

Azure / AWS

Instant Response Monitoring

Opleidingen & Trainingen

Toegangscontrole

Back-up and Recovery

Managed Services

Outsourcing

Web Development

Consultancy

Microsoft 365

Security

Webhosting

ERP

Monitoring

Support