Webhosting

Essentials

U heeft meerdere websites en wil vertrouwen op kwalitatieve hosting? Zoek niet verder en contacteer ons!

Geniet voor €18,65eur per maand exclusief BTW van het "Essential hosting"-pakket.

Dit pakket is geknipt om meerdere, eenvoudige websites te hosten. Als uw website(s) later complexer worden kan u gemakkelijk overschakelen naar een zwaarder hostingpakket of een hostingpakket op maat.


Zo maken we het verschil met andere aanbieders


 • 24/7 premium support
  Wij houden ook niet van eindeloos wachten en doorschakelen. Daarom krijg je bij ons meteen een echte specialist aan de lijn. En dat gratis 24/7, zelfs op kerstavond!
 • Gratis verhuisservice
  Je wilt weg bij je huidige hoster maar kijkt op tegen de rompslomp? Geen nood! Wij verhuizen gratis je website naar onze servers zonder downtime.
 • Gratis SSL certificaat
  Bescherm de privacy van je bezoekers met een SSL-certificaat via Let's Encrypt. Hun gegevens worden beveiligd verzonden. Google beloont je bovendien met een betere ranking in de zoekresultaten
 • 20x snellere website (SSD)
  Omdat we snelle SSD's gebruiken voor de opslag én het nieuwste HTTP/2 protocol gebruiken. Je website laadt sneller dan ooit en communiceert super efficiënt met de browsers
 • Dagelijks meerdere backups
  Werkt je website niet meer door een aanpassing? Geen probleem! We maken dagelijks een back-up zodat je zelf de laatst werkende versie terug kunt plaatsen.
 • One-click installatie van je CMS
  Zelf een CMS installeren was nooit zo makkelijk op onze webhosting! Met 1 klik in het controlepaneel installeer je WordPress, Joomla, Magento of Drupal.