In sommige gevallen wil u uw hostingpakket zelf samenstellen op maat van uw website(s). Zoek niet verder en neem contact met ons op!

Misschien heeft u meer databases en schijfruimte nodig voor uw website? Of heeft u specifieke eisen m.b.t. uptime en snelheid? Vertrouw dan op professioneel advies en een hostingpakket dat volledig afgestemd is op uw behoeften én die van uw klanten.


Zo maken wij het verschil met andere aanbieders:


 • 24/7 premium support
  Wij houden ook niet van eindeloos wachten en doorschakelen. Daarom krijg je bij ons meteen een echte specialist aan de lijn. En dat gratis 24/7, zelfs op kerstavond!
 • Gratis verhuisservice
  Je wilt weg bij je huidige hoster maar kijkt op tegen de rompslomp? Geen nood! Wij verhuizen gratis je website naar onze servers zonder downtime.
 • Gratis SSL certificaat
  Bescherm de privacy van je bezoekers met een SSL-certificaat via Let's Encrypt. Hun gegevens worden beveiligd verzonden. Google beloont je bovendien met een betere ranking in de zoekresultaten!
 • 20x snellere website (SSD)
  Omdat we snelle SSD's gebruiken voor de opslag én het nieuwste HTTP/2 protocol gebruiken. Je website laadt sneller dan ooit en communiceert super efficiënt met de browsers.
 • Dagelijks meerdere backups
  Werkt je website niet meer door een aanpassing? Geen probleem! We maken dagelijks een back-up zodat je zelf de laatst werkende versie terug kunt plaatsen.
 • One-click installatie van je CMS
  Zelf een CMS installeren was nooit zo makkelijk op onze webhosting! Met 1 klik in het controlepaneel installeer je WordPress, Joomla, Magento of Drupal.