+32 (0)51 495 550 receptie@vestatech.be

hands helping icon

CONSULTANCY

 

Bij VestaTech kun je terecht voor waardevol advies over élke mogelijk IT-vraag waarmee je worstelt. Onze experten brengen je noden in kaart en suggereren oplossingen op maat.

Ontdek deze dienst
Home 5 Consultancy

Onafhankelijk advies

Je opent een nieuw filiaal in een ander land: hoe begin je daaraan? Je twijfelt over je hardware-investeringen? Vertel ons je noden, wij luisteren en brengen nauwkeurig in kaart op welke manier je voor jouw onderneming best de IT-diensten kunt organiseren.

Toegepast op jouw situatie

Onze stijl is no-nonsense, down to earth en vlot. We gaan je niet om de oren slaan met toepassingen die je niet nodig hebt en verkopen je geen pakketten waar je nooit gebruik van zult maken. In tegendeel: we streven ernaar een pakket op maat uit te denken dat beantwoordt aan jouw specifieke situatie.

Gebaseerd op diepgaande ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring in alle mogelijke sectoren hebben we een ruim zicht op allerlei mogelijke bedrijfsprocessen en kunnen onze experten je kwalitatief ondersteunen in het bepalen van de IT-tools die je onderneming nog efficiënter en performanter kunnen maken.

Toekomstgericht

We hechten er veel belang aan van bij het begin rekening te houden met het groeipotentieel van je bedrijf en formuleren toekomstgericht advies. Zo krijg je vooraf zicht op toekomstige investeringen die met de groei van je business gepaard kunnen gaan.

CONTACTEER ONS

We bepalen samen welk pakket je precies nodig hebt om je onderneming zo performant mogelijk te runnen

Starters

Zelfstandigen

KMO's

Enterprise

Openbare besturen

Scholen

Audit

Infrastructuur

Netwerk

Telefonie

Azure / AWS

Instant Response Monitoring

Opleidingen & Trainingen

Toegangscontrole

Back-up and Recovery

Managed Services

Outsourcing

Web Development

Consultancy

Microsoft 365

Security

Webhosting

ERP

Monitoring

Support